Feil ved utsendelse av regning for årskontingent

Regnskapskontoret vårt har ved en feil sendt ut purring/varsel om inkasso på medlemskontingent til ca 50 personer, hvor noen av disse er medlemmer og andre ikke. Årsaken til feilen er ikke kjent, men alle som har mottatt dette  kan se bort fra tilsendt purring/varsel om inkasso.

Er du feilregistrert i vårt medlemsregister oppfordrer vi deg til å sende oss en epost ( ljosheimvel@gmail.com ) med riktig opplysninger.

 

Styret i LOV beklager det inntrufne.

2 kommentarer om “Feil ved utsendelse av regning for årskontingent”

  1. For sent, betalt jeg. Jeg er støttemedlem, hvor mye skal en da betale i året? Fikk krav på kr 300, men betalte kr 150, fikk så inkasso på kr 150, betalt det og. Hadde vært greit å vite kontigent til støttemedlem så slipper misforståelse neste gang.

    Svar
    • Pr nå er det bare en type medlemskap og det koster 300,-. Da får man tilsendt Ljøsheim Nytt og man har stemmerett ved årsmøtet.

      Svar

Legg igjen en kommentar