Nye tidligløyper

På Ljøsheim har vi hatt en tidligløype, og det er traseen mellom Hygga og Kopnaglen. Tidligløypa kjøres før jul og kan kjøres selv om det er lite snø.

I år er det nedlagt en stor innsats for å få flere tidligløyper. Den strekningen som egner seg som tidligløype i tillegg til den vi har, er løypa fra Hygga – forbi Ljøsvatnet – til Nesbyen – og videre til Midtfjell. Det er gjort mye for å få denne traseen egnet som tidligligløype, – med mindre omlegginger m.m. Men det er ikke blitt kjørt gjennom traseen med gravemaskin for å fjerne noen ujevnheter slik forutsetningen var. Vi tar likevel løypa i bruk, men inntil det kommer mer snø vil det være store utfordringer knyttet til noen partier i løypa dette første året. Så lenge det er  lite snø bør det utvises forsiktighet!

Tidligløypene på Ljøsheim er koblet sammen med løypene på Sjusjøen, og vi får et rasjonelt kjøreopplegg. Tidligløypene blir kjørt frem til jul. Fra Jul og utover blir alle løypene kjørt. Men vi er selvsagt avhengig av nok snø.

Nå kan vi glede oss over at løypetilbudet vårt er blitt enda bedre. Vi håper mange setter pris på det nye tilbudet og benytter seg av det. På «Skisporet.no» kan en se brøytestatus til enhver tid.

Vi ønsker velkommen til en ny, og forhåpentligvis flott vintersesong på Ljøsheim!

 

 

Legg igjen en kommentar