Løypekjøring vinteren 2016/2017

Løypekjøringen inneværende sesong er i hovedsak basert på samme opplegg som tidligere. Utgangspunktet er at frem til jul kjøres bare tidligløypene, og fra jul og utover kjøres alle løyper, – forutsatt nok snø.

Kjøring av tidligløypene på Ljøsheim tilpasses kjøringen på Sjusjøen. Aktuell løypestatus finnes i Skisporet.no. Når det gjelder kjøringen fra jul og utover blir det kjørt alle helger gjennom hele vinteren. I tillegg blir det kjørt i jule- og nyttårshelgen, begge vinterferieukene og i påsken.

I år er det nedlagt et stort arbeid for å få flere tidligløyper, og tilbudet er nå bedre enn noen gang. Dette er nærmere omtalt i en tidligere rapport på denne siden. Det er også gjort større og mindre forbedringer i de andre løypene. Dette gjelder spesielt i traseen over Grunnåsen og fra Hygga mot Hamarsetra. Endring av Nesrunden har vi omtalt i en eget rapport på denne siden tidligere.

Snøen er kommet, så benytt muligheten til mange fine og spennende skiturer i det flotte løypenettet vårt!

 

 

En kommentar om “Løypekjøring vinteren 2016/2017”

Legg igjen en kommentar