Manglende brøyting

Styret i LOV har i dag, 27. november 2017, sendt følgende henvendelse til Ringsakerfjellet Drift AS som er ansvarlig for brøytingen. Til våre medlemmer ber vi nok en gang om at alle klager på brøyting, som styret skal ta videre, sendes på mail, ikke på Facebook, meldinger, telefon eller andre kanaler. Da er det lettere for styret og følge opp klagene. I mailen ønsker vi at dere oppgir tidspunkt, sted, gjerne bilder el.l. + en kort beskrivelse.

Vi anmoder om saklighet da det er lettere for styret å bruke underlaget direkte videre til Ringsakerfjellet Drift AS


Til Ringsakfjellet Drift AS

Styret i Ljøsheim og Omegn Vel har i år mottatt unormalt mange klager fra hytteeiere over manglende og dårlig brøyting når de kommer på hytta fredag ettermiddag/kveld. Det toppet seg sist helg, men det har også vært gjentagende klager tidligere helger. Saken ble drøftet på et styremøte i LOV i går, og styret konstaterer at brøytingen ikke utføres i henhold til avtale. Styret ber derfor om at det så raskt som mulig gis en tilbakemelding om årsak, og hvilke tiltak som nå blir iverksatt for at brøytingen fremover skjer i henhold til gjeldende avtale.

Ljøsheim og Omegn Vel

3 kommentarer om “Manglende brøyting”

  1. Det står at det kan brøytes inntil 3 oppstillingsplasser for bil . Jeg har merket opp Ca 2 ved hytta , Dette har fungert greit tidligere år
    Men i år er det bare blitt kjørt ei stripe !

    Svar
    • Uten at det gjør noen forskjell i dette konkrete tilfellet så står det i skrivet som er sendt ut «hvis praktisk mulig – biloppstilling for inntil 2 biler foran hver hytte.»

      Svar

Legg igjen en kommentar