Ny hjemmeside

Endelig kan vi ønske velkommen til vår nye hjemmeside! Med denne håper vi å få til en bedre informasjonsflyt mellom styret og hytteeierne. Tanken med hjemmesiden er at alle som har en tilknytning til Ljøsheim, enkelt skal finne den informasjonen man trenger. Her finner man informasjon om sommer- og vinteraktiviteter, nyttige telefonnummer, man kan finne ut hvem som er i styret og hvordan man kommer i kontakt med dem.

Siden inneholder også bilder fra området vårt pluss at vi har lagt ut linker til andre websider vi mener er relevante for alle på Ljøsheim. Når det legges ut ny informasjon på hjemmesiden vil det komme informasjon om det på førstesiden.

Noen lurer kanskje på hvorfor vi både skal ha Facebook og en hjemmeside. Kort forklart er Facebook informasjonskanalen for korte, raske meldinger. Hjemmesiden er mer som et oppslagsverk hvor informasjonen er litt mer statisk. Vi håper begge informasjonskanalene vil bli hyppig brukt.

Vi oppfordrer til å ha en positiv og saklig tone. Er det noe man er misfornøyd med, oppfordres det til å sende en mail til styret.

En kommentar om “Ny hjemmeside”

 1. Jeg reagerer på setningen:
  «Vi oppfordrer til å ha en positiv og saklig tone. Er det noe man er misfornøyd med, oppfordres det til å sende en mail til styret.»

  Jeg synes styret også må akseptere at «misfornøyde» ytinger skal være offentlige, og at styret må ta den type ytringer som saklige og positive. At også styret får en mail er en selvfølge
  Det blir i mine øyne helt feil at negativite ytringer skal holdes skjult for andre vel-medlemmer.
  At noen kanskje kommer med uberettige negative ytringer må man leve med så lenge den som ytrer seg gjør det under fullt navn.

  Svar

Legg igjen en kommentar