Hjemmesiden

Tanken med hjemmesiden er at alle som har en tilknytning til Ljøsheim, enkelt skal finne den informasjonen man trenger. Her finner man informasjon om sommer- og vinteraktiviteter, nyttige telefonnummer, man kan finne ut hvem som er i styret og hvordan man kommer i kontakt med dem.

Siden inneholder også bilder fra området vårt pluss at vi har lagt ut linker til andre websider vi mener er relevante for alle på Ljøsheim. Når det legges ut ny informasjon på hjemmesiden vil det komme informasjon om det på førstesiden.

Noen lurer kanskje på hvorfor vi både skal ha Facebook og en hjemmeside. Kort forklart er Facebook informasjonskanalen for korte, raske meldinger. Hjemmesiden er mer som et oppslagsverk hvor informasjonen er litt mer statisk. Vi håper begge informasjonskanalene vil bli hyppig brukt.

På den nye hjemmesiden er det mulig å legge inn kommentarer. Disse kommentarene vil automatisk bli sendt til styret. Vi oppfordrer til å ha en positiv og saklig tone. Er det noe man er misfornøyd med, oppfordres det heller til å sende en mail direkte til styret enn til å spre negativitet her på hjemmesiden.